19/11/14

macrame


Γειά σας και πάλι μετα από καιρο!!!!πλησιάζουν τα χριστουγεννα? η μηπως εχω μπει λιγο νωρις σε κλιμα χριστουγεννων??? και τι πειραζει ομως?σημερα ομως θα κρατηθω λιγο και δεν θα σας δειξω ακομα χριστουγεννιατικες δημιουργιες αλλα θα σας δειξω τις δημιουργιες της αγαπημενης  μου φιλης και κουμπαρας  η οποια ασχολειται κυριως  με το macrame.To οποίο εγω βρισκω εξαιρετικα δυσκολο και της υπομονης κοινως!!!!!θαυμαζω τους ανθρωπους που μπορουν και ασχολουνται με αυτο το ειδος κοσμηματος!!!!!!!και μπορουν και πλεκουν κομπο κομπο αυτα τα κοσμηματα!!!!
                                                                                                  
μπορείτε να δειτε περισσοτερες δημιουργιες της στο site http://www.taoshandmade.tk/ και στη σελιδα της στο facebook taos handmadeσας αφηνω για σημερα να δειτε αυτα τα υπεροχα κοσμηματα και τις δημιουργιες της με χαρά!Creation with joy! οπως λεει και η ιδια καθως αυτα που δημιουργει και οι πρώτες ύλες για ότι θα δείτε στη σελίδα αυτη ειναι "Δημιουργία,έμπνευση,χαρά,κατασκευή,σχέδια,υλικά,χρώματα,στιγμές,πρόσωπα,φύση,ομορφιά"
 Καλό υπόλοιπο εβδομάδας!!!!



2 σχόλια:

  1. Καταπληκτική η κουμπάρα σου Ελισάβετ! Εκείνο το βραχιολάκι το πολύχρωμο.....μμμμμμμμμμμμμ! Πάντως και γω θαυμάζω απεριόριστα την υπομονή αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται με το μακραμέ αλλά κι αυτών που κάνουν μικρογλυπτική με τα fimo....ξέρεις κανέναν; Καλή χρονιά, φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλα πες το μην ντρέπεσαι