4/12/13

στολίδια από τσόχα









 Να μαι λοιπόν!  Ηρθα και ελπίζω να μείνω ..... πήρα την νεα μου φωτογραφικη κ την απόφαση να κανω μια αναρτηση στο κλιμα των ημερων μιας και απέεεεεεχω καιρο!!!!






      θα σας δείξω τα στολιδια που εφτιαξα για το δεντρο μου με τσοχα!!!!ξεχασα ομως να τραβηξω μερικες φωτο κατα την δημιουργια τους!!! δεσμευομαι όμως οτι σε επόμενη αναρτηση θα αρχισω να σας δείχνω και την διαδικασια δημιουργιας τους και αν θελετε και οδηγιες για το πως να τα φτιαξετε!



επισης χρειαζομαι την βοηθεια σας μ εχω το εξης προβλημα: καθε φορα που παω να σχολιασω σε ενα μπλογκ μου ζηταει καθε φορα το προφιλ μου κ πρεπει σε καθε μπλογκ να πληκτρολογω τα στοιχεια μου ενω πριν ηταν αυτοματο, καθε φορα που σχολιαζα εβαζε αυτοματο το προφιλ μου , και ειναι πολυ χρονοβορο κ κουραστικο, μηπως  ξερετε πως μπορω να επιλυσω αυτο το προβλημα? και για να μην ξεχνιομαστε ερχονται χριστούγενααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και πολλεςςςς δημιουργιες!!!




36 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα !!!! Πολύ όμορφα τα ταρανδάκια σου από τσόχα !!!
    Στο πρόβλημα που έχεις θα σε βοηθήσει η Λίνα http://horiseirmo.blogspot.gr/ αν τη ρωτήσεις . Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ, όσες φορές τη ρώτησα.
    Καλή σου μέρα !!!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, είναι πολύ γλυκούλικα! Εγώ δυστυχώς ακόμα για φέτος δεν έχω φτιάξει τίποτα Χριστουγεννιάτικο! Ίσως με πιάσει η προκοπή απότομα, τι να πω...
    Όσο για τα σχόλια, ποιόν browser χρησιμοποιείς; Ας πούμε στο Chrome αν πας πάνω δεξιά, στις ρυθμίσεις, στις σύνθετες, έχει κάπου που τσεκάρεις "Ενεργοποίηση Αυτόματης συμπλήρωσης για τη συμπλήρωση φορμών ιστού με ένα μόνο κλικ." ώστε να κρατάει στη μνήμη τα στοιχεία σου. Ίσως αυτό σε βοηθήσει. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γλυκούλια!!! Μου αρέσει η λεπτομέρεια με το κουμπάκι. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω στο τεχνικό πρόβλημα που αναφέρεις καθώς κι εγώ δεν τα παίζω στα δάχτυλα αυτά τα θέματα. Καλη συνέχεια στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή ερώτηση! Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... θα επανέλθω για να δω ποιος θα μας το λύσει:) Τι γλυκούλικα ταρανδάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρινα εγω βρηκα τι φταιει ο λογαριασμος μ κατα την εγκατασταση δεν ειχε γινει σωστα κ στον δευτερο λογαριασμο που εχω λειτουργει σωστα κ μπορω ν εχω κανονικα προφιλ. για περαιτερω αποριες πες μου για να σε βοηθησω.

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλός ήρθες και πάλη με τα υπέροχα τσόχινα ταρανδάκια καλές γιορτές φιλιά πολλά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς ήρθες και πάλι!!! Τα στολίδια σου είναι πολύ όμορφα και πολύ χαριτωμένα!
    Για το πρόβλημα που λες κι εγώ θα σε παραπέμψω στη Λίνα μας (Χωρίς Ειρμό), δεν ξέρω γιατί σου το κάνει για να σε βοηθήσω.
    Καλές γιορτές, με υγεία, χαρά και αγάπη!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλως την και οπως φανταζεσαι κατασχονται τα υπέροχα στολιδια σου για το χριστουγεννιατικο πανηγύρι σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά τέλεια τα ταρανδακια σου!! Και σαν στολιδάκι και σαν δωράκι είναι σούπερ!! Νομίζω το έλυσες το πρόβλημα σου σωστά;
    Φιλιά Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι υπέροχοι τάρανδοι, με γλυκύτατες μουσούδες! Μπράβο Ελισάβετ, φιλιά( κι από κοντά, σύντομα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως το googlareis και βρεις λύση από εκεί. Δεν μπορεί όλο και κάποιος άλλος θα είχε παρόμοιο πρόβλημα με σένα.
    Όσο για τα ταρανδάκια είναι πολύ γλυκούτσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπέροχα και τρυφερα τα ταρανδάκια σου!!!!
    και του χρονου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χρόνια πολλά πολύχρωμα ονειρικά να είσαι καλά ένα άτομο δημιουργικό με αγάπη για όλους...
    σε περιμένω να έρθεις απο το blog Μου να μου λες τις απόψεις σου για όσα βάζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πώ πω!!!! έκανα ένα οφθαλμόλουτρο! σ'ευχαριστώ που μας έδειξες τόσο όμορφες εικόνες......και το μπλοκ σου καλές γιορτές και ο Χριστός να ευλογήσει το σπιτικό σου.....φιλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλα πες το μην ντρέπεσαι