14/10/12

Γάμος μέρος 2ο

Γειά σας και πάλι!!! το ξέρω είπα θα κάνω σύντομα ανάρτηση  αλλά πάλι βγήκα εκτός προγράμματος! Τα κατάφερα όμως σήμερα και είπα να σας δείξω και τα υπόλοιπα περί γάμου για να τελειώνουμε και να περάσουμε σε καμιά χειροτεχνία! επειδή όμως χάρηκα με όλα αυτά που φτιάξαμε θέλω να σας τα δείξω , έστω και καθυστερημένα σε σχέσημε τη πρώτη ανάρτηση.Λοιπόν, ας ξεκινησουμε με το στολισμο,η απόφαση πάρθηκε  μετά απο πολλες αμφιταλαντεύσεις και έτσι ο βασιλικός στόλισε τα τραπέζια μας μέσα σε αυτά τα  δαντελενια γλαστράκια και τα μεταφεραμε σε αυτα τα ξυλινα καφασια !!! (που πολυ μ αρεσαν και βρηκαν αμμεσα θεση στο σπιτι, επειτα) . Άλλωστε ο γάμος είχε πολλή δαντέλα όπως θα δείτε και παρακάτω. 

Σειρά έχουν οι μπομπονιέρες μας!!!! Οι οποίες είχαν πολληηηηηηη δουλεια! ηταν όλη στο χέρι , κόψε το υφασμα  , γαζωσε το, βαλε την δαντελα, φτιάξε τα λουλουδακια με βελονακι, κεντησε την καρδουλα! αντε μετα και κοψε τις κορδελες κ τυλιξε τα κουφετα. και επειτα δεσε και τους φιογκους να τελειωνουμε.ουφ κουραστηκα μονο που το θυμηθηκ και ξαναρωτιεμαι γιατι αποφασισα ενα τετοιο project και δεν φτιαχναμε κατι απλο.


 Έπειτα θα σας δείξω τις μαρμελαδες που δώσαμε ως δωρακι στους καλεσμένους.και φυσικα και η μαρμελαδα ήταν χειροποιήτη.μπήκε και αυτη στα βαζακια, φορεσε τις δαντελες τις και τις κορδελες τις και ετοιμη και αυτη.
Τα καρτελάκια για τα τραπέζια μας, που έγιναν με πετρα , φελο απο κρασι (άλλωστε σε οινοποιειο έγινε ο γάμος,) και χαρτι.
                                                                              



Και για το τέλος σας άφησα δυο φωτογραφίες από το κτήμα μερκούρη ( που είναι ενεργό οινοποιείο, μπορειτε να το δειτε στο link) , πολύ όμορφος χώρος χωρίς να θυμίζει σε τίποτα κτήματα για γάμους, αφού άλλωστε η κύρια χρήση του ειναι οινοποιειο , χτισμενο το 1864. Αυτά τα ολίγα για σήμερα!!!  Σας χαιρετώ!!

28 σχόλια:

  1. Υπερπαραγωγή ο γάμος!!!!Υπέροχα όλα αλλά οι μπομπονιέρες όλα τα λεφτά είναι εξαιρετικές!!!!!Οι μαρμελάδες, ο στολισμός τους, τα γλαστράκια με το βασιλικό,όλα τέλεια!!!!Μπράβο!!Να ζήσετε και να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφα όλα και φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι! Μπράβο σας! Οι καλεσμένοι είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιάστηκαν. Μου άρεσε πολύ η ιδέα με το βασιλικό και οι φωτογραφίες σας.

    Να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα!

    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπεσε πολλή δουλειά όχι αστεία!!
    Μπράβο, είναι όλα ιδιαίτερα!! Σίγουρα θα μείνει αξέχαστος ο γάμος σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπεσε πολλή δουλειά όχι αστεία!!
    Μπράβο, είναι όλα ιδιαίτερα!! Σίγουρα θα μείνει αξέχαστος ο γάμος σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ!!!
    Αξιζε ο κόπος,πίστεψέ με έμεινα εν τυπωσιασμένη,φαντάσου οι καλεσμένοι!
    Ολα έδεναν με το χώρο.
    ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κτήμα Μερκούρη βλέπω, άρα αυτός ο φανταστικός γάμος έγινε στην περιοχή μου. Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω οτι οι μπομπονιέρες είναι όλα τα λεφτά!! Άξιζε τον κόπο! σίγουρα όλοι οι καλεσμένοι τις κράτησαν και οι πιο δημιουργηκοί βρήκαν και κάποιο τρόπο να τις αξιοποιήσουν. Μπράβο σου για όλα όσα έκανες!! Και οι ιδέα με τους βασιλικούς πολύ μου άρεσε!
    Να ζήσετε λοιπόν μια ζωή γεμάτη όμορφες στιγμές και αγάπη!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να ζησετε ευτυχισμενοι!!Πιστευω πως αξιζε ο κοπος,το αποτελεσμα σε ανταμοιβει...υπεροχα ολα...λατρευω τις δαντελες...πολυ ρομαντικες...αλλα και ολα τα υπολοιπα παραπεμπουν σε αλλες εποχες...τυχαια αραγε να διαλεξατε ενα τοσο ομορφο χωρο με τετοια ιστορια και παραδοση???Ευχομαι Βιον Ανθοσπαρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πωωω πωωω! απίστευτα είναι όλα!! μια που άρχισα να κοιτώ κ γω για τον δικο μου γάμο, τρελάθηκα απλααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! μηπως ξερει καμια πως μπορω να σχολιαζω στην καθεμια ξεχωριστα σαν απαντηση? οπως βλεπω κ σ αλλα μπλογκ?σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα
    Όντως είμαστε κοντοχωριανές. Μένω στον Πύργο.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά ήταν όλα τέλεια! Και το καλύτερο; Όπως ακριβώς τα ήθελες εσύ, χωρίς υπερβολές και περιττα πράγματα. Το κυριότερο όμως, έκαναν αυτή τη μέρα περισσότερο ξεχωριστή για εσένα γιατί έχεις να θυμάσαι και στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας!
    Και πάλι να ζήσετε και σας εύχομαι πραγματικά κάθε ευτυχία!
    Φιλάκια πολλά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματικά ήταν όλα τέλεια! Και το καλύτερο; Όπως ακριβώς τα ήθελες εσύ, χωρίς υπερβολές και περιττα πράγματα. Το κυριότερο όμως, έκαναν αυτή τη μέρα περισσότερο ξεχωριστή για εσένα γιατί έχεις να θυμάσαι και στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας!
    Και πάλι να ζήσετε και σας εύχομαι πραγματικά κάθε ευτυχία!
    Φιλάκια πολλά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, με το τρέξιμο και το άγχος που έχει συνήθως η περίοδος πριν το γάμο, απορώ πώς τα προλάβατε και κάνατε τόοοοση δουλειά!!! Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!!! Μπράβο!!!! Ακόμα και η κόκκινη - φούξια κορδέλα στο νυφικό σου είναι τόσο υπέροχη!!! Έχεις πρωτοτυπήσει τρελά!!! Συγχαρητήρια και πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απίστευτα όλα όσα φτιάξατε!!!!Ονειρεμένα! Έχω μεγάλη τρέλα με την κορδέλα!
    Να ζήσετε! Κάθε ευτυχία σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο σε καταλαβαίνω !!Δύο γάμους έκανα μέσα σε ένα χρόνο με όλα χειροποίητα!!! Ολα σου πολύ όμορφα και νοικοκυρεμένα!Θαυμάσιος ο στολισμός και οι μπομπονιέρες κουκλίστικες και ρομαντικές!!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια !!!Να ζήσετε και να ευτυχήσετε!!!Εξαιρετική η επιλογή του παλιού οινοποιείου για χώρο δεξίωσης!!!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πανέμορφα όλα και προσεγμένα! Το κτήμα φαίνεται υπέροχο! Μπράβο σου, είναι σημαντικό στον γάμο να ευχαριστηθείς την προετοιμασία και την μέρα εκείνη φυσικά! Να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΟΥ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Μ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα τι όμορφα! Με εντυπωσίασαν οι ιδέες και η εφαρμογή τους!
    Απλά τέλεια, καλόγουστα, χωρίς "κραυγές".
    Εύγε σου!

    Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι υπεροχα που δειχνουν ολα ...κατοπιν εορτης...ε?
    Καταπληκτικη δουλεια, χειροτεχνο μου! Ονομα και πραμα!χιχι!
    Μπραβο κοριτσακι μου, να ζησετε και να ειστε παντα ευλογημενοι με τον καλο σου!
    Η απαντηση για ολη την "χειροτεχνικη" διαδικασια-προετοιμασια του γαμου και οι απιθανες και πολυ μπελαλιδικες μπουμπουνιερες ειναι μια: ηταν ο γαμος σου και δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα λιγοτεροοο!!!!!
    ;ο) Τα φιλια μου και περιμενουμε νεες δημιουργιες απο τα χρυσα χερακια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να ζήσετε ευτυχισμένοι και μαζί για πάντα!!!Όλα τέλεια!! Άξιζαν τον κόπο!! Ο βασιλικός πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα, μου άρεσε πολύ!!Φαντάζομαι πόσο όμορφα μοσχοβόλησε ο χώρος!!!Οι μπομπονιέρες καταπληκτικές, όπως και το βαζάκι με τη μαρμελάδα και την δαντέλα!!!Μπράβο σας !!!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φανταστικές!!!!!!
    Σε περιμένει βραβείο εδώ http://craftaholicgr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να ζήσετε!Πραγματικά όσοι πήραν μπομπονιέρα θα πρέπει σίγουρα να την φύλαξαν,είναι υπέροχες!Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ μου άρεσε το όλο concept ! Επιτέλους και κάτι ξεχωριστό ! Όχι προκάτ στολισμοί και άντε μία από τα ίδια !!! Και πάλι σας εύχομαι να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλα πες το μην ντρέπεσαι