21/9/12

χειροποίητα προσκλητήρια και δημιουργίες περι γάμου






Γειά σας γεια σας  και πάλι!!!! επέστρεψα λιαν


συντόμως,δεν έχετε παράπονο.!Έχω πολλά να σας δείξω και να σας πω!!!!!Λοιπόν ας ξεκινησω την ιστορία μου. πριν κανα χρόνο αν με ρωτούσε κάποιος  πότε θα παντρευτείς? θα του απαντούσα ΠΟΤΕ. δεν ειμαι εγώ γι αυτά. Καλύτερα όμως μεγάλη μπουκιά φάε ,μεγάλη κουβέντα μην λες κ  που λετε παντρευτηκα όχι με δημαρχεια, συμφωνα  συμβίωσης κτλ, αλλά με παπά και με κουμπάρα!!!!Όπως φαντάζεστε όλα σε αυτό το γάμο ήταν χειροποίητα  από άποψη αλλα και επειδή κάποια άλλα δεν έβρισκα το λόγο να τα αγοράσω και να δώσω τόσα λεφτά για κάτι τόσο τυποποιημένο(αυτο μήπως είναι αρρώστια? γιατι κατάντησα να φτιάξω μονη μ ακόμα και το τελευταιο πράγμα που χρειαζόταν).Έτσι λοιπόν μερικους μήνες πριν ξεκίνησα την προετοιμασία, μπορω να πώ ότι ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατι δεν το ειχα ξανακάνει αλλά είχα σπουδαίους βοηθούς !!!Αρχικά ξεκινήσαμε με τα προσκλητήρια  που ήταν απο χαρτι craft,πήρα και αυτό το φοβερο μηχανηματάκι με την δαντελίτσα και να σου έτοιμα τα προσκλητήρια.Έπειτα φτιαξαμε τα  χωνάκια για το ρύζι, εκμεταλλέυτηκαμε κ εδω το φοβερο μηχανηματακι, στολίσαμε τα καλαθάκια κ έτοιμα κ αυτά.Και όπως βλέπετε και στη επόμενη φωτογραφία σιγα μην δεν στολίζαμε τις λαμπάδες και το δισκο, ήταν απίστευτο πόσα χρήματα μας ζητούσαν για αυτά τα δύο, να πώ ότι αυτά τα ανέλαβε η κουμπάρα και τα εφτιαξε, καλλιτεχνικό-δημιουργικό πνεύμα και αυτή.Ααααα και να μην ξεχάσω φτιάξαμε και την  ανθοδέσμη μου όχι που θα πλήρωνα τόσα λεφτά για να βάλω όλα αυτά τα στημενα λουλουδια που μου εδειχναν.Βασικά αυτό που δεν ήθελα ήταν ένα  γαμο ιδιο και στημένο όπως όλοι οι άλλοι.Το δημιουργικό κομμάτι αυτης της ιστορίας παρολο που είχε πολύ τρέξιμο και κουραση (λόγο έλλειψης χρόνου) τωρα εκ των υστερων σκεφτομαι οτι ηταν πολυ  ωραιο. 








Tι πιο ομορφο απο το να μαζευεσαι τα απογευματα με φιλες  τη θεια ,  τη μαμα, τη ξαδελφη και τη κουμπαρα και τον αδελφό(που μας έτρωγε  τα κουφέτα : ).) και να φτιάχνεις προσκλητηρια , ατελείωτες μπομπονιερες και χωνάκια για ρύζι, και ότι άλλο χρειαζόταν;









Βλέποντας ξανά τις φωτογραφίες αυτό που έμεινε τελικά από όλη αυτη τη διαδικασία ειναι ο χρόνος που μοιραστηκα με τους δικους μου ανθρώπους (φιλους κ συγγενεις) για να προετοιμασουμε το γάμο και  την μέρα εκείνη το γαμήλιο γλέντι.Ήταν ωραίο τελικά να τους βλέπεις να είναι τόσο χαρούμενοι . 
 Τελικά για μένα όλα τα υπόλοιπα  περι γάμου είναι στερεότυπα. Δείτε μερικά από αυτά που φτιάξαμε και θα επανέλθω  με δεύτερη ανάρτηση και τις υπόλοιπες δημιουργίες!!!







46 σχόλια:

  1. Ώστε γι' αυτό έψαχνες craft χαρτί!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Έγιναν υπέεεεεροχα! Και τα προσκλητήρια, αλλά και τα χωνάκια φανταστικά μέσα στα καλαθάκια!!!! Είμαι σίγουρη πως ήταν κοπιαστικό, αλλά και το χάρηκατε!!! Μπράβο μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένοι!!!!! Πανέμορφα όλα... προσκλητήρια... χωνάκια... ανθοδέσμη...!!!! Τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσετε με υγεία και ευτυχία!!!Καλούς και πολλούς απογόνους!!!
    Πάρα πολύ όμορφα , όλα όσα έφτιαξες και βεβαίως όχι ίδια και πανομοιότυπα με τα άλλα!!!Συμφωνώ με την άποψή σου ότι όταν έχεις το μικρόβιο του χειροποίητου και γνωρίζοντας περίπου το κόστος παραγωγής των, βρίσκεις τελείως στημένα όσα κυκλοφορούν στο εμπόριο και εκτός πραγματικότητας από άποψη κόστους!!!Συγχαρητήρια για τις όμορφες επιλογές σου!Να ζήσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφα όλα,ιδιαίτερα τα προσκλητήρια είναι φοβερά!!!!!Περιμένουμε και τα υπόλοιπα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!! και εσεις οτι επιθυμειτε!!! little sunday γι αυτο εψαχνα χαρτι craft !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!
    Είναι όλα πολύ όμορφα και όπως λες και εσύ παρ'όλη την κούραση άξιζε...Πάντα αξίζει κάτι που φτιάχνεται με καλή διάθεση και χαρά!
    Μου άρεσε πάρα πολύ και η ανθοδέσμη...απλή και όμορφη!
    Όσο για την μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις, κάπως έτσι την πάτησα και εγώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. confusedmind αρα καταλαβαινεις απολυτως... δεν πειραζει ομως περασα καλα, παρολη την αντιθεση μ προς τη διαδικασια τ γαμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ζήσετε!!!Όλα είναι υπέροχα!!Ιδιαίτερα αυτά τα δαντελένια χωνάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αααααα φιλη μου να ζήσεις κ να ευτηχήσεις !η αισθητική σου μου αρέσει πολύ σίγουρα θα ήταν ένας υπέροχος γάμος!μπράβο για τις όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια!κ εσεις οτι επιθυμειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλές ευχές και από μένα! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι η καθημερινότητα γλυκιά σαν καραμέλα. Μπράβο για όλα αυτά τα όμορφα που φτιάξατε. Πέρασα κι εγώ ένα τέτοιο καλοκαίρι για το γάμο της αδελφής κι ήταν όντως αξέχαστο! Φιλιά στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατ' αρχάς να ζήσετε, να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.
    Όλα είναι υπέροχα. Γεια στα χέρια σου. Και επειδή και εγώ θα παντρευτώ το καλοκαίρι σκέφτομαι να φτιάξω ό,τι μπορώ μόνη μου. Για το ρύζι σκεφτόμουν κάτι ανάλογο. Αυτό το φοβερό μηχανηματάκι από που το πήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ καλη προετοιμασια !φανηκε απο το αποτελεσμα!μ αρεσαν ιδιαιτερα,τα προσκλητηρια!!!να σαι παντα καλα και να δημιουργεις!!!!πολλα φιλια και να εχεις ενα ομορφο Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ....ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με καλούς απογόνους!!! Χίλια μπραβο για τις υπέροχες δημιουργίες..ξετρελάθηκα με την ανθοδέσμη, τόσο πρωτότυπη και ρομαντική!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να είσαι πάντα ευτιχισμένη χρυσοχέρα...να σε χαίρεται ο αντρούλης σου που στα ώπα ώπα θα τον έχεις είμαι σίγουρη...!!σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρχικά να ζήσετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!! Οσο για τις δημιουργιες σου ολα υπεροχα!!!
    πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ΄αρχάς εύχομαι από καρδιάς : Να ζήσετε και να Ευτυχήσετε !!! Λατρεύω τους homemade στολισμούς και οι δικοί σου είναι από τους ωραιότερους που έχω δει !!! Ειλικρινά, Συγχαρητήρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καταπληκτικά!
    Να ζήσετε και να έχετε πάντα αγάπη, υγεία, ευτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να ειστε ολες καλα! ευχαριστω για τις ευχες! κατερινα:σε περιμενει το νησι, ποτε θα ξαναερθεις???
    Αngelique το μηχανημα το πηρα απο τ λενα στο scrabooking.gr και τις καρτες για τ προσκλητηρια . η οποια λενα ηταν εξυπηρετικοτατη κ πολυ ευγενικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλώς σε βρήκα! Να ζήσετε, με υγεία! Είναι όλα πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλα τέλεια! Μπράβο. Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι. Θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι όλα τόσο όμορφα και τόσο προσεγμένα!!! Να ζήσετε και τα καλύτερα έρχονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλως σε βρηκα κι εδω! Στο ομορφο μπλογκοσπιτακι σου...
    Ευχομαι καθε ευτυχια με τον ανθρωπο σου και ο,τι καλυτερο στη νεα σας ζωη!
    Υπεροχα εγιναν ολα καιολυ μου αρεσε το δαντελωτο σχεδιο! Μπραβο σου που τα προλαβες....
    Παντως εισαι στο σωστο σημειο...ολες λιγο-πολυ ειμαστε τρελλες με τα χειροποιηματα! Και σκεφτομαστε οσα κι εσυ καθε φορα που βλεπουμε κατι και "νιωθουμε" ποσο μπορει να κοστιζει πραγματικα!
    Σε φιλω! Καλο σου βραδυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπερα καλως σε βρηκα.
    ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ,Παντα ευτυχισμενοι και με υγεια πανω απο ολα.Ειναι πολυ δημιουργικο αλλα και κουραστικο να ετοιμαζεις ενα γαμο αλλα ξερεις οτι τα εχεις κανει ολα μονη σου και οπως τα θες.
    Τα προσκλητηρια ,τα χωνακια τελεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τπέροχα όλα. Τελικά το χειροποίητο έχει άλλη γλύκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα!! Πολύ όμορφα είναι όλα!!!! Η αλήθεια είναι ότι και γω που παντρεύτηκα πρόσφατα (Μάιο) μερικά τα έκανα μόνη μου.. Για τις μπομπονιέρες δεν προλάβαινα! Α! τα υλικά των μπομπονιερών κόστιζαν όσα έδωσα σε μια γνωστή της κουμπάρας μου και μου τι έφτιαξε...
    Να ζήσετε και καλούς απογόνους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χειρότεχνο ,αυτό το δαντελωτό σχέδιο είναι Martha Stewart punch?
    Δείτε εδώ: http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=3030
    Γιατί το αγόρασα και είναι πολύ ωραίο!!! Μπράβο που το χρησιμοποίησες!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! αγαθη ναι ειναι αυτο που εγραψες!!! κ εμενα μ ρεσει πολυ αυτο το μηχανηματακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να ζήσετε και να είστε πάντα ερωτευμένοι!
    Καλά νομίζω οτι αν έχεις μεράκι και είσαι καλλιτέχνης εννοείτε δεν πληρώνεις για να κάνεις μαζικά πράγματα. Όλα υπέροχα, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο του εμπορίου. Μην σου πώ είναι και καλύτερα.
    τα φιλιά μου.
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Na zisete kai oti kalutero gia t eggamo bio!!! Polu wraio blog ;)
    Pikse kai matia sto diko mou :)

    Demi's Canvas on Facebook
    Demi's Canvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πανεμορφα ολα!!ετοιμαζα και γω ενα γαμο αυτο το μηνα και μεχρι και τα στεφανα καναμε μονες μας!συντομα θα -αξιωθω να-ανεβασω φωτογραφιες κ γω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. να ζήσετε,να ευτιχίσετε και ολα τα καλά,μονάχα να σας έρθουν!!!φανταστικά ολα!!μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να ζήσετε! και πάντα καλά!
    πολύ όμορφα όλα!
    Καλό Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συγχαρητήρια. Να ευτιχήσετε! Ήταν όλα πάρα πολύ όμορφα. Από τις πιο πρωτοτυπες ιδέες που έχω δει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πανέμορφα προσκλητήρια γάμου, όπως επίσης όμορφες και οι φωτογραφίες. Να ζήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να ζήσετε και πάντα μα πάντα ευτυχισμένοι!! πραγματικά υπέροχα όλα..μην σου πω τα πιο όμορφα που έχω δει ως τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. υπέροχα τα προσκλητήρια!!μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το χρώμα στο χαρτί!!και οι υπόλοιπες δημιουργίες σου φανταστικές!!!πάρα πολλά φιλάκια κοριτσάκι μου!!είσαι χρυσοχέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η διακόσμηση όσο και τα προσκλητηρια είναι υπέροχα!!! Μπράβο σου! Υπέροχη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ali8ia tetio pragma den exo ksanadi telia ola peri gamoy alla kai i ipolipes dimioyrgies einai to kati allo se eyxaristo gia to omorfo sxolio soy filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα!!! Έπεσα τυχαία στο blog σου ψάχνωντας για χαρτι craft για να φτιαξω τα προσκλητηριαΜπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το βρήκες και ποσά γραμμάρια ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. xanthie μολις ειδα το μηνυμα σου ! ελπιζω να δεις την απαντηση μου εδω επειδη αργησα να δω το μηνυμα σου κ επειδη δεν εχεις καποιο λινκ να σ στειλω εκει. τα ειχα παρει απο το scrabooking.gr εχουν περασει ομως δυο χρονια κ δεν θυμαμαι να σου πω γραμμαρια, εψαξα για να τα βρω και να σ στειλω το λινκ αλλα δεν τα βρηκα καλυτερα να επικοινωνησεις με το σαιτ για να σ πουν αν υπαρχει ακομα.οτι αλλο χρειαστεις πες μου θα εχω το νου μου να σ απαντησω αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλα πες το μην ντρέπεσαι