10/3/11

Γειά σας , γειά σας!Λοιπόν η φίλη Anzouyaμε προσκαλεσε να πάρω μέρος σε ένα παιχνιδακι και να μοιραστω 7 μικρά μυστικά μου!Αποφάσισα να λάβω μέρος στο παιχνίδι και να σας αποκαλύψω μερικά πραγματακια για μενα! Ξεκινάω λοιπόν
1.μου αρεσει να φτιαχνω μαρμελαδες και γλυκα του κουταλιου ενω δεν τα τρωω και επειτα αρχιζω και τα μοιραζω.
2. ξεχναω σε πολυ μεγαλο βαθμο κ πολυ ευκολα σε σημειο που αρχιζω να αναρωτιεμαι για εμενα!
3. γενικα βαριεμαι πολυ να φτιαχνω-ισιωνω τα μαλλια μου ειδικα το καλοκαιρι βαριεμαι τοσο που δεν μπαινω στο κοπο να βαλω ουτε πιστολακι. οποτε εχω υιοθετησει ενα ανεμελο και "επιμελως" ατημελητο λουκ.
4. εδω και περιπου 4 μηνες εχω αρχισει και ζυμωνω ψωμακι,το περιεργο ειναι που αρνουμαι πεισματικα να σταματησω παρ ολο που αρκετες φορες εχει αποτυχει η προσπαθεια μου. να τωρα που σας γραφω μολις ζυμωσα αυτη τη φορα φαινεται καλο! θα το πετυχω που θα παει. 5. υπαρχουν μερικες φορες που ανοιγω τον υπολογιστη και κοιταω διαφορα blogs και καθομαι με τις ωρες και ενω παντα εχω δουλειες τις αφηνω πισω!
6. οταν πρεπει να ξυπνησω νωρις και νυσταζω σκεφτομαι για μια ωρα τουλαχιστον ποτε θα περασει η μερα να ξανακοιμηθω!για μενα ειναι ιερο πραγμα ο υπνος.
7.θυμωνω και γινομαι εξω φρενων οταν ο οποισδηποτε μου πειραζει η μου καταστρεφει τα πραγματα για παραδειγμα καποιος στη πολυκατοικια μ λερωσε τις θηκες απο το ποδηλατο μου απο αμελεια τις οποιες προσεχα τοσο πολυ και ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε μεχρι και ανακοινωση εβγαλα στη πολυκατοικια!

Αυτά λοιπόν ήταν επτά μυστικα μου!που τωρα πια δεν ειναι μυστικα!!!Αν καταλαβα καλα πρεπει να προσκαλεσω και εγω μερικες φιλες να παιξουν το παιχνιδακι λοιπον θα προσκαλεσω :
λΕλένη
Δρ. Βρακατόρ

misirlou misirlou

ΧΑΡΑ

Art Makes Me Happy

Διά Χειρός Άννας

kiki's art house

6 σχόλια:

  1. Γλυκειά μου Κερκυραία
    σ ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά έχω παίξει ήδη! Μεγάλη-μεγάλη αλλά είμαι και η πρώτη παιχνιδιάρα!!!
    Οσο για τα μυστικά σου ταυτίζομαι στα περισσότερα.
    Φιλάκια καληνύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aχ, σε νιώθω κι γώ ξεχνάω πολύ!
    Με το ψωμί συνέχισε ,όσο κι αν αποτύχει πάντα θα είναι καλύτερο από το αγοραστό. Το ν5 δεν το σχολιάζω γιατί,τελευταία μου συμβαίνει συχνά και αναρωτιέμαι μήπως εθίζομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι το 5 δεν το παθαίνεις μόνο εσύ! Είναι "κόλλημα" η γειτονιά! Έχω παίξει ήδη το παιχνιδάκι, δεν πιστεύω να θέλεις και άλλα 7 μυστικά!!! Χαχαχα! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι μου θυμίζεις...Μήπως είσαι και Παρθένος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου! Σε βρήκα από την υπέροχη φίλη Anzouya που με προσκάλεσε στο ίδιο παιχνίδι! Προσπαθώ κι εγώ σιγά-σιγά να φτιάξω δικά μου κοσμηματάκια! Μόλις είδα τα σχέδιά σου ενθουσιάστηκα! Είσαι πραγματικό ταλέντο! Μακάρι να φτάσω στο επίπεδό σου! (αγόρασα υγρό γυαλία αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα - χαχα). Έλα να γίνουμε φίλες και να ανταλλάζουμε ιδέες και εμπνεύσεις!! Έχω μεγάλη ανάγκη τη γνώμη ενός "ειδικού" για τις δημιουργίες μου! Φιλικά, Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Minha amiga,estou agradecendo seu carinho e sua visita ao meu Blog.
    Precisando de alguma coisa, é só deixar recado.
    Beijo da amiga do Brazil
    http://catiaartesmanuais.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλα πες το μην ντρέπεσαι