27/1/11

Λοιπον ας ξεκινησω την ιστορια της αναρτησης απο διπλα. Μια μερα ανοιγοντας την ντουλαπα μου για εκκαθαριση βρηκα αυτο το παλιο σκισμενο τζιν αλλα ταυτοχρονα πολυ αγαπημενο!μη θελοντας λοιπον να το πεταξω σκεφτηκα να το κανω φουστα!αρχισα λοιπον το κοψε ραψε και να το αποτελεσμα! εχω ενα προβλημα ομως νομιζω οτι θυμιζει πολυ παντελονι και εχω ενα μικρο ενδοιασμο να τη φορεσω, επειτα σκεφτηκα να την κεντησω λιγο μηπως και δεν φαινεται σαν παντελονι. εσεις τι λετε?

16 σχόλια:

  1. Θελω κειμενοοοο!
    Καταλαβα καλα?......εχεις μετατρεψει το παντελονι σε φουστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοεις εβαλες κειμενο??????
    αφου δε φαινεται καποιο κειμενο να συνοδευει την φωτογραφια...
    Οτι θελεις μη διστασεις να με παρεις τηλ η να μου στειλεις μειλ
    φιλακιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. steile μυνημα στην ΜΑΡΙΑ Ζ να σε βοηθησει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχη ιδεα και εχω ρνα τζιν που με στενευει στο μπουτι!!! νομιζω οτι αν κεντησεις καποιο λουλουδακι μερικα κουμπακια ακομα κιαι καποια δαντελιτσα (οχι απαραιτητα ολα μαζι) θα γινει υπεροχη!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω αυτο ελεγα θα τ τολμηαω δεν εχω τιποτα να χασω λιπν με επεισες θα αρχισω να κεντω τη φουστα μ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία ιδέα. Θα την αγόραζα σίγουρα!!!Εμένα πάντως μου α΄ρσει και όπως είναι.Ίσως να έβαζα στρας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα!
    εξαιρετικη ιδεα ...
    Χαιρομαι που σε βρισκω γιατι τουλαχιστον αυτη η αναρτηση εχει κατι "απο μενα" ... αυτο το κοψε ραψε!
    Εγω προσωπικα θα εβαζα δαντελες! Αν μπορεσεις να "ισοροπησεις" τις ραφες στη μεση με τα σημεια που ηταν τα μπατζακια ... δεν θα φαινεται σαν παντελονι! Και ελπιζω να μην πειραζει που "χωθηκα" ετσι απροσκαλεστη αλλα ενθουσιαστηκα ... Εχω να μετατρεψω ρουχο μου παρα πολυ καιρο!!!!
    Καλως σε βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαρια σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου, ισα ισα που με βοηθας!για να το κανω αυτο μαλλον πρεπει να το κοψω ε? υπαρχει αλλος τροπος? ωραια κ η ιδεα της δαντελας θα το δοκιμασω.τι δαντελα ομως?κ εγω χαρηκα που με βρηκες κ σε βρηκα κ τωρα ερχομαι μια βολτα απο τη γειτονια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι μη το κοψεις! Απλα στολισε το ετσι που να μην "δειχνουν" οι ραφες ... πχ παρε με το μετρο δαντελα βαλτην κατα μηκος των ραφων και βαλε και κατα μηκος των μπατζακιων (απο πανω μεχρι κατω) και ισως βαλε και στις πλαινες ραφες και πισω φυσικα! Δεν ξερω αν ο τροπος που τα λεω ειναι ξεκαθαρος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι καταλαβα αλλα να σε ρωτησω κατι ? τι ειδους δαντελα πως την ζηταω? ξερω μονο την δαντελα που βαζουν στις πετσετες μπανιου ειναι ιδιο η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο ... αυτες που σκεφτομαι εγω ειναι πολυ στενες και υπαρχουν σε πολλα χρωματα! Κατσε να βρω καμμια φωτο στο internet και να σου την στειλω με email ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρεσει οπως ειναι!Ειναι κατι διαφορετικο!Το εχω ξαναδει καπου παλαιοτερα,αλλα η δικια σου φουστα ειναι πολυ καλυτερη!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ευχαριστω αλεξ θα σκεφτω λιγο το θεμα της φουστας γιατι ειναι κριμα να μεινει αφορετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φονιαδες των τζινσ,χειροτεχναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλα πες το μην ντρέπεσαι